Litvek - онлайн библиотека >> Генрі Лайон Олді >> Фэнтези: прочее >> Пасербки восьмої заповіді

Жанр: Фэнтези: прочее

Серия: Злодійський цикл #1

Год издания:

Язык книги: украинский

Страничек: не подсчитано

Издано в серии: Алфізика

Издательство: Зелений Пес

Город издания: Київ

ISBN: 966-365-040-0

Книга закончена

   просмотрело гостей за:

сутки: 1   этот месяц: 9   этот год: 30
всё время: 172

QR-код
X

QR-код ссылки для скачивания книги

QR-код
Размер: 381.4 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки для скачивания книги

QR-код
Размер: 1019.3 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки для скачивания книги

QR-код
Размер: 417.8 Кбайт
Читаем онлайн

Не варто грати у піддавки з Дияволом, коли на кону стоїть твоя душа. Ой, не варто! Бо Нечистий не пробачає боргів…

Вони — злодії і діти злодія. Але злодії незвичні. Їхня мета — не коштовності й гроші, вони крадуть думки та сподівання людські. Й усе, здавалося б, нічого. Та трагічне кохання молодшої, Марти, спонукає її на відчайдушний вчинок. В останню мить вихоплює вона з-під самого носа Великого Здрайци вже продану душу коханого. І тепер тікає, мчить від дияволових поплічників, і немає їй ніде спокою… Чи ж буде колись?

Безсумнівно, роман знаменитого харківського дуету, які разом іменуються Генрі Лайон Олді, припаде до смаку всім любителям історичної фентезі, бо, як завжди, порадує читачів нетривіальним сюжетом, оригінальними характерами та майстерністю написання. Але цього разу — вже українською!


  : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0  

Написать комментарий к книге:

Litvek: лучшие книги месяца
Топ книга - 35 кило надежды [Анна Гавальда] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Аристономия [Борис Акунин] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Разумный инвестор  [Бенджамин Грэхем] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Лавр [Евгений Германович Водолазкин] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Николай II [Эдвард Станиславович Радзинский] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Сила воли. Как развить и укрепить [Келли Макгонигал] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Под тенью Сатурна [Джеймс Холлис] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Секрет легкой жизни. Как жить без проблем [Джеймс Т Манган] - читаем полностью в Litvek