Litvek - онлайн библиотека >> Радек Рак >> Фэнтези: прочее >> Порожнє небо

Переводчик: Сергій Валерійович Легеза

Жанр: Фэнтези: прочее

Серия:

Год издания:

Язык книги: украинский

Страничек: не подсчитано

Издано в серии:

Издательство: Вид-во Жупанського

Город издания: Київ

ISBN: 978-617-7585-38-0

Книга закончена

   просмотрело гостей за:

сутки: 1   этот месяц: 4   этот год: 16
всё время: 16

QR-код
X

QR-код ссылки для скачивания книги

QR-код
Размер: 461.4 Кбайт
Читаем онлайн

Люблін міжвоєнних років — і невелике русинське село на Підкарпатті. Алхіміки, чаклуни, демонічні та пекельні істоти, що крокують вулицями міста поряд з їхніми мешканцями, і трагедія людей, в яких залишається лише пам’ять про самих себе: пам’ять розмита й нетривка, де реальність поєднується із казкою та міфом; пам’ять, носієм якої є лише ті, хто пережив — і вижив. Пам’ять, яка відходить разом із ними. Місто й село, реальність і казка утворюють на сторінках цієї книжки вигадливі візерунки.

Радек Рак у своїх інтерв’ю часто говорить про себе як про нащадка польських селян-кріпаків. Ця подвійна оптика — міського жителя, який засвоїв культурні та літературні канони сучасного світу, та людини, яка намагається не забувати свого коріння, — накладає відбиток на більшість авторських творів. А відтак з’являються химерно переплетені сюжети, де персонажі народної демонології та (квазі)історичні герої зіштовхуються у вирі місць та міст, занурюються в польське повсякдення останніх трьох століть, — та ще й так майстерно переплетені, що часом і не відділити міф від реальності.


  : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0  

Написать комментарий к книге:

Litvek: лучшие книги месяца
Топ книга - Город драконов [Елена Звездная] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Как ты умрешь [Майк Омер] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Золотая ветвь. Исследование магии и религии [Джеймс Джордж Фрэзер] - читаем полностью в LitvekТоп книга - ЛАЕВ 4 (СИ) [Яся Недотрога] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Совершенные [Марина Суржевская] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Малабарские вдовы [Суджата Масси] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Антидемон. Книга 2 [Серж Винтеркей] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Антидемон. Книга 3 [Серж Винтеркей] - читаем полностью в Litvek