Litvek - онлайн библиотека >> Террі Пратчетт >> Ироническое фэнтези >> Віщі сестри

Книга - Віщі сестри. Террі Пратчетт - прочитать в Litvek

Переводчик: Олександр Михельсон

Жанр: Ироническое фэнтези

Серия: Відьми #2

Год издания:

Язык книги: украинский

Страничек: не подсчитано

Издано в серии: Дискосвіт

Издательство: Видавництво Старого Лева

Город издания: Львів

ISBN: 978-617-679-524-7

Книга закончена

   просмотрело гостей за:

сутки: 1   этот месяц: 15   этот год: 63
всё время: 63

QR-код
X

QR-код ссылки для скачивания книги

QR-код
Размер: 1490 Кбайт

Читаем онлайн

«Віщі сестри» — це другий роман циклу «Відьми» у серії «Дискосвіт». У цій дотепній історії Террі Пратчетт продовжує почате у романі «Право на чари» й розповідає про відьом у світі, де чаклунами можуть бути лише чоловіки. Він витончено вплітає шекспірівські алюзії в реалії Дискосвіту і демонструє, що ні доля, ні спадковість не стануть на заваді вибору справи свого життя.

Щось негаразд у Ланкрському королівстві: підступні герцог та герцогиня плетуть інтриги, спадкоємець престолу опиняється далеко від дому і навіть сама природа виступає проти нового правителя, байдужого до долі краю. Тож трійко відьом — рішуча й невгамовна Бабуня Дощевіск, приземлена й грубувата Тітуня Оґґ та романтична й наївна Маґрат Часник — поспішають на допомогу. Бо хоч відьми зазвичай не втручаються у політику, тут без їхньої підтримки (і, звісно, дрібки чарів) не обійтися.



  : 0 : 0 : 0 : 0  

Написать комментарий к книге:

ПОХОЖИЕ КНИГИ:

Litvek: лучшие книги месяца
Топ книга - Совершенные [Марина Суржевская] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Малабарские вдовы [Суджата Масси] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Антидемон. Книга 2 [Серж Винтеркей] - читаем полностью в Litvek