Litvek: лучшие книги недели
Топ книга - Основы маркетинга [Филип Котлер] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Бегущий за ветром [Халед Хоссейни] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Одна и счастлива: Как обрести почву под ногами после расставания или развода [Тэмсин Федэл] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Моя гениальная подруга [Элена Ферранте] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Наука воскрешения видов. Как клонировать мамонта [Бет Шапиро] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Экстремальное программирование: Разработка через тестирование [Кент Бек] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Шестерка воронов [Ли Бардуго] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Темное прошлое человека будущего [Евгений Львович Чижов] - читаем полностью в Litvek
Litvek - онлайн библиотека >> Холли Блэк >> Фэнтези: прочее >> Як король Ельфгейму зненавидів оповідки

Книга - Як король Ельфгейму зненавидів оповідки. Холли Блэк - прочитать в Litvek

ПОХОЖИЕ КНИГИ:

Жанр: Фэнтези: прочее

Серия: Народ Повітря

Год издания: -

Язык книги: украинский

Страничек: 109

Издано в серии:

Издательство:

Город издания:

ISBN:

Книга закончена

   просмотрело гостей за:

сутки: 1   этот месяц: 7   этот год: 27
всё время: 27

QR-код
X

QR-код ссылки для скачивания книги

QR-код
Размер: 4 Мбайт
Читаем онлайн

Як воно – бути королем Ельфгейму, жахливим, сяйливим і могутнім? Мати за королеву смертну дівчину, яка тільки й прагне, що битися з монстрами та втрапляти в халепи? Як воно – зростати жорстоким принцом, нелюбим, зрадженим і самотнім? Закохуватися в смертну дівчину, яка дивиться на тебе з ненавистю? Коли маленький Кардан знайомиться з тролихою Аслоґ, він ще не знає відповідей на ці запитання.

Однак Аслоґ розповідає йому історію, яка тавром лягає на його серце. Юний принц навчився бути жахливим, щоб захистити себе, та навіть найміцніші стіни можна зруйнувати. Край Фейрі просочено плетивом зі слів і магії, і Карданові ще належить переконатися, що будь яка оповідка мусить коритися волі оповідача, а минуле наздоганяє і найлукавіших із Народу.


  : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0  

Написать комментарий к книге: