Litvek - онлайн библиотека >> Клайв Стейплз Льюїс >> Детская фантастика и др. >> Небіж чорнокнижника

Переводчик: Олесь Манько

Жанр: Детская фантастика, Детские приключения

Серия: Хроніки Нарнії #1

Год издания:

Язык книги: украинский

Страничек: не подсчитано

Издано в серии:

Издательство: Монастир Монахів Студитського Уставу. Видавничий відділ «Свічадо»

Город издания: Львів

ISBN: 966-561-216-6 (1-7)

Книга закончена

   просмотрело гостей за:

сутки: 1   этот месяц: 12   этот год: 29
всё время: 318

QR-код
X

QR-код ссылки для скачивания книги

QR-код
Размер: 5988 Кбайт
Читаем онлайн

Дивовижний світ «Хронік Нарнії», створений силою уяви відомого англійського письменника і філософа-мораліста Клайва Стейплза Люїса, населяють речисті звірі і крилаті коні, чарівна яблуня і маєстатичний лев. З цієї історії допитливого хлопчика та його маленької сусідки, що завдяки магії дядька-чорнокнижника опинилися у невідомому світі і разом пережили багато цікавого і повчального, Ви довідаєтесь, як була створена благословенна земля Нарнія і як, ще до її народження до неї проникло зло. Це дуже важлива історія, бо з неї видно, як пов'язалися між нашим світом та світом Нарнії всі теперішні та майбутні події. Для широкого кола читачів.


Перекладено за виданням:
Lewis C. S. The Chronicles of Narnia: The Magician's Nephew. Illustrated by Pauline Baynes. New York: Collier Books, 1970.

Обкладинку та копії ілюстрацій виконала Тетяна Савельєва.
Графіка на титулі Валерія Маруняка.


  : 1 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0  

Написать комментарий к книге:

Litvek: лучшие книги месяца
Топ книга - Мне все льзя [Татьяна Владимировна Мужицкая] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Атомные привычки [Джеймс Клир] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Обреченные обжечься [Anne Dar] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Законный брак [Делия Росси] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Бывшие, или У любви другие планы (СИ) [Татьяна Серганова] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Сестра ветра [Люсинда Райли] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Академия [Марина Суржевская] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Пока медведица на небе [Юлия Ефимова] - читаем полностью в Litvek