Litvek - онлайн библиотека >> Роберт Шеклі >> Научная Фантастика и др. >> Остання збірка

Жанр: Научная Фантастика, Приключения

Серия:

Год издания:

Язык книги: украинский

Страниц: не подсчитано

Издано в серии:

Издательство: Зелений Пес

Город издания: Київ

ISBN:

Книга закончена

   просмотрело гостей за:

сутки: 1   этот месяц: 9    этот год: 22
всё время: 59

QR-код
X

QR-код ссылки для скачивания книги

QR-код
Размер: 5.1 Мбайт
Читаем онлайн

Ha 76-му році обірвалося життя відомого американського фантаста Роберта Шеклі. Договір на український переклад було підписано у квітні 2005 року під час візиту до Києва, який став для письменника останнім.
Світлій памуяті Роберта Шеклі присвячується “Остання збірка”.
Роберт Шеклі (Robert Sheckley) - класик світової фантастики. Його перу належать понад два десятки романів, серед яких “Варіанти вибору”, “Корпорація “Безсмертя”, “Квиток на планету Транай”, і стільки ж збірок оповідань.
Шеклі зовсім не ординарний фантаст, що пише про замки, драконів та нові галактики. В його оповіданнях завжди присутній натяк, добрий жарт і відсилання до Великої Літератури. Майстер гумористичної та сатиричної фантастики, засновник наукової фантастики в США, письменник, оригінальний стиль якого яскраво вирізняється на.фоні творів його сучасників - Роберт Шеклі зумів поєднати непоєднуване. Репутацію успішного фантаста американському письменнику принесли оповідання, написані, в основному, наприкінці 1950-х. Тут серйозну тематику поєднано з веселими та добрими зарисовками життя, напруга дії невпинно зростає, і в кінці на читача чекає фірмова несподіванка. Плюс потужний заряд філософії дзен-будизму, соліпсизму та зображенням змінених станів свідомості. І це не просто вигадка. Сам автор багато з цих станів спробував на собі.


  : 1 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0  

Написать комментарий к книге: