Litvek: лучшие книги недели
Топ книга - Источник [Айн Рэнд] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Как управлять людьми. Способы воздействия на окружающих [Джо Оуэн] - читаем полностью в LitvekТоп книга - Воля и самоконтроль. Как гены и мозг мешают нам бороться с соблазнами [Ирина Якутенко] - читаем полностью в Litvek
Litvek - онлайн библиотека >> Неизв >> Старинная литература >> Кара Делевин Роуън Колман Огледалце, огледалце >> страница 78
някакъв момент от живота си всички ние сме преживявали това, което и те. Рижи се чувства изолирана и преминава през период на откриване на себе си, Роуз е външно непобедима, но вътрешно е уязвима и наранена, а заради своя произход Лио се изправя срещу натиска на собственото си положение и очакванията на другите хора към него.


Има много и наистина големи обрати в „Огледалце, огледалце“! Знаехте ли как ще свърши историята? Или беше изненада и за вас самата?

Винаги съм знаела как ще свърши историята, защото исках тези чудесни герои да открият силата вътре в себе си, за да преодолеят препятствията по пътя си. И наистина вярвам, че всеки може да направи същото с малко вяра в себе си.


Може ли читателите да очакват да прочетат повече за живота на Рижи, Лио, Наоми и Роуз? Ще има ли продължение?

Със сигурност има още какво да се разкаже за тези герои, така че определено би могло да има продължение. Но ще трябва да почакате известно време, за да разберете!


Информация за книгата


Оригинално заглавие Mirror, Mirror

Copyright © Cara and Co Limited 2017

Ail rights reserved.


Огледалце, огледалце

Кара Делевин и Роуън Колман


Превод Десислава Недялкова

Превод на песните Радомир Мирчев

Редактор Радомир Мирчев

Коректор Павлина Върбанова


Издава „Егмонт България“ ЕАД

1142 София, ул. „Фритьоф Нансен“ 9

www.egmontbuIgaria.com


Отпечатано в „Ропринт“ ЕАД, София, 2018 г.

Тираж: 2000 бр.

ISBN 978-954-27-2142-0


_____


notes


Бележки

1

New Musical Express — влиятелно британско музикално списание. — Бел. ред.